Vuokralainen maapallolla

01.12.2021

Ajatuksen virtaa asiakkaan innoittamana 1

Me ollaan vuokralaisia maapallolla. Vuokrasoppareissa on yleensä ehtona, että tavallisia elämän jälkiä saa näkyä, mutta jos tekee isoja muutoksia ilman lupaa tai tarvii tehdä isoja kunnostuksia kun on muutettu pois niin siitä maksetaan jälkikäteen.
Ja loppujen lopuksi huonot vuokralaiset heitetään kuitenkin pihalle. 


Tää maailma on selvinnyt miljoonia vuosia ilman meitä ja niin selviää vastakin. Ihminen on loppujen lopuksi aika mitätön tässä maailmassa. En halua kuullostaa tunteettomalta, mutta se on totta. 
Enkä tarkoita etteikö jokainen olisi merkityksellinen ja tärkeä, on tottakai siinä omassa piirissään. Mutta jos mietitään suuremmassa mittakaavassa niin mun mielestä ei. 

Luonto jatkaa kulkuaan ja elämä jatkuu meistä huolimatta. Se mitä mä voin tehdä on elää omaa elämää parhaaksi katsomallani tavallani, nauttien siitä ajasta mikä mulle täällä on suotu.
Että sellasta. 

Siis rakastakaa tänään kun huomisesta ei koskaan tiedä! ☮️&💜
 
Koska jos totta puhutaan niin jos mulle kävisi jotain, moniko sen huomasi? Sanotaan vaikka 100 ihmistä. No kuinka moni ikävöisi mua päivittäin tai edes viikoittain siitä porukasta sanotaan 10 tai 20 vuoden päästä? Kourallinen. 
Karua mutta totta kaikkien meidän jokaisen kohdalla. Mulle riittää se, että saisin elää mahdollisimman hyvää ja tervettä elämää sen ajan kun oon täällä ja teen valintani sen mukaan. Eletään siis täällä jokainen tavallamme mutta kuitenkin muistaen hyvät käytöstavat ja kunnioitus muita, siis koko planeetan kaikkea, kohtaan. 

Ihmisiä tulee kuolemaan koko ajan vaikka me tehtäis mitä. Ainakin toivottavasti, koska minkälaista elämää se olis jos olis kuolematon? Sitten luonto päättäisi että me ei pystytä enää lisääntymään koska ei tarvitsisi.  
Mitäs kun oltais täällä planeetalla tällä ihan samalla porukalla hamaan loppuun saakka. Loppuun siksi, koska luultavasti jossain vaiheessa ihmiskunta katoaisi joka tapauksessa.

Oltais ilman iloa uudesta sukupolvesta tai surua edellisen poistumisesta, ilman tunteita parisuhteista ja perheen perustamisesta ja kaikista niistä miljoonista asioista mitä jäisi pois jos oltais kuolemattomia. Mitä sitten jää, jäiskö edes syytä elää?

Tää oli pieni katkelma hieman omalla värikynällä väritettynä mun ja erään ihana asiakkaan välisestä keskustelusta 😅 
Parasta mun työssä on myös se, että pääsen keskusteleen niin erilaisten ihmisten kanssa. 

Toisten kanssa ei puhuta, toisinaan asiakas puhuu ja mä kuuntelen tai sitten aika ei meinaa riittää kun on niin paljon puhuttavaa puolin ja toisin. Ja yksittäisenkin asiakkaan kanssa nää eri variaatiot vaihtelee aina tilanteen mukaan ja senhetkistä tarvetta kuunnellen.  Parasta.

Eli hierontaan tullessa ei tarvi huolia, mun kanssa voi keskustella myös ihan höpöjä ja lisäks osaan kyllä olla tarvittaessa ihan hiljaakin hieronnan aikana! 😁